UNV EZtools Update 2.0

Vandaag is versie 2.0 van de EZtools software van Uniview vrijgegeven. Hiermee is het vanaf nu mogelijk om bij één of meer camera's van hetzelfde model tegelijkertijd de beeld en stream instellingen aan te passen.

Deze nieuwe versie is hier te downloaden.

Storing UNiView Cloud

Op dit moment ervaren we problemen met de cloud omgeving van Uniview.

Het is daarom mogelijk dat u problemen ervaart met het benaderen van uw camerasysteem of registeren van nieuwe recorders of camera's.

Uniview is hiervan op de hoogte gesteld en er wordt hard aan gewerkt om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Onze excuses voor het ongemak.

Bosch VRM (BVMS) Security Update

Bosch heeft een kritieke update uitgebracht van de VRM (onderdeel van BVMS). Om de veiligheid van deze systemen te garanderen moet de update geïnstalleerd worden.

Voor meer informatie zie deze bijlage.

Bosch Software kwetsbaarheden

Bosch informeert ons over een beveiligingsprobleem in enkele softwarepakketten. Het advies is om de getroffen software direct te updaten.

De problemen zijn verholpen in de laatste software versies en zijn te verkrijgen via https://downloadstore.boschsecurity.com.

De kwetsbaarheden en de exacte lijst met betrokken softwareversies zijn te vinden in de bijgevoegde beveiligingsadviesdocumenten:
1. Software kwetsbaarheden voor videosystemen, PSIM en toegangscontrolesystemen: CVE-2019-6957 Buffer Overflow (CVSS v3 Base Score: 9.8)
2. Software kwetsbaarheden voor videosystemen, PSIM en toegangscontrolesystemen: CVE-2019-6958 Improper Access Control (CVSS v3 Base Score: 9.8)
3. Kwetsbaarheden van Video Recording Manager: CVE-2019-8951 Open Redirect (CVSS v3 Base Score: 6.1)
4. Kwetsbaarheden van Video Recording Manager: CVE-2019-8952 Path Traversal (CVSS v3 Base Score: 4.9)

BOSCH-2019-0401BT-CVE-2019-8951_Security_Advisory_VRM_Open_Redirect.pdf
BOSCH-2019-0402BT-CVE-2019-8952_Security_Advisory_VRM_Path_Traversal.pdf
BOSCH-2019-0403BT-CVE-2019-6957_Security_Advisory_Software_Buffer_Overflow.pdf
BOSCH-2019-0404BT-CVE-2019-6958_Security_Advisory_Improper_Access_Control.pdf