Zojuist is versie 1.0 van het Zabbix template voor Eocortex geupload naar de Zabbix share.

Op deze manier zijn een aantal belangrijke facturen van een Eocortex server gemakkelijk op te nemen in een Zabbix monitoring installatie.

Vragen, opmerkingen of verbeteringen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!