Tel. 0900 - 2727 435 (0,80 EUR/min.)

Remote Support

Indien u een support engineer aan de lijn hebt en  u wordt gevraagd om  op afstand mee te kijken, dan kunt u support tool hier downloaden.

Op dit moment is de Xyclop app, CCTV Guard verdwenen uit de Play Store.

De fabrikant is hiervan op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Het is op dit moment dus niet mogelijk om de app te downloaden uit de Play Store.

Wel bieden wij het installatiebestand (.apk) van de app aan onder Downloads van CCTV/Xyclop.

© 2014 ARAS Security B.V. Alle rechten voorbehouden.