Tel. 0900 - 2727 435 (0,80 EUR/min.)

Remote Support

Indien u een support engineer aan de lijn hebt en  u wordt gevraagd om  op afstand mee te kijken, dan kunt u support tool hier downloaden.

Op donderdag 9 april is er bij AJAX Systems een serverupdate uitgevoerd.

Tijdens die serverupdate zijn er per ongeluk berichten vrijgekomen.

Het is daarom mogelijk dat de melding 'login_account_alert' wordt ontvangen op de AJAX app.

AJAX is op dit moment hard aan het werk voor een fix (15-4-2020)

 

© 2014 ARAS Security B.V. Alle rechten voorbehouden.