Wanneer vind de Ajax HUB OS update plaats?

Een eventuele update zal plaats vinden op het moment dat het systeem is uitgeschakeld.

Een update zal 5 a 10 minuten in beslag nemen waarna de HUB weer volledig operationeel is.

Hoe controleert u of automatische HUB update aan staat?

Standaard staat deze optie op AAN, echter kan het ook voorkomen dat deze optie tijdens het configureren uit is gezet.

Op de navolgende locatie kunt u vinden op de optie aan of uit staat:

Selecteer in de APP onder apparaten de HUB, instellingen (tandwiel), service, "Firmware-Auto-update" klik vervolgens op terug en de eventuele aanpassing wordt opgeslagen.

Wat is het mobiele Dataverbruik van de HUB ?

De GPRS verbinding in de AJAX HUB maakt gebruik van een 2G internet verbinding.

Zodra de Ajax Hub beide verbindingen actief heeft (Ethernet, en GPRS),is het verbruik ongeveer 30 Mb per maand.

Als de  Ajax Hub enkel gebruik maakt van de GPRS verbinding, is dit verbruik ongeveer 150 Mb per maand.

Actieve controle component status bij inschakelen van de AJAX hub ?

Standaard wordt er door de hub niet gecontroleerd op open zone's. Dit is te activeren door in de app bij apparaten de hub te selecteren. Hier kunt u op het tandwieltje drukken. Hierna kunt u naar "Service" gaan. Onderaan in dit menu kunt u nu de slider naar aan schuiven bij "Controle van de systeemintegriteit". De slider zal hierna blauw kleuren. Nu is er controle bij het inschakelen van het systeem.

Waar stel ik de in/uitlooptijd in ?

De in/uitlooptijd dien je in te stellen bij een Ruimte, alle detectoren die in deze ruimte zijn geplaatst zullen vertraagd zijn bij een volledige inschakeling.

Bij een gedeeltelijke inschakeling is er geen vertragingstijd.