Wanneer vind de Ajax HUB OS update plaats?

Een eventuele update zal plaats vinden op het moment dat het systeem is uitgeschakeld.

Een update zal 5 a 10 minuten in beslag nemen waarna de HUB weer volledig operationeel is.

Hoe controleert u of automatische HUB update aan staat?

Standaard staat deze optie op AAN, echter kan het ook voorkomen dat deze optie tijdens het configureren uit is gezet.

Op de navolgende locatie kunt u vinden op de optie aan of uit staat:

Selecteer in de APP onder apparaten de HUB, instellingen (tandwiel), service, "Firmware-Auto-update" klik vervolgens op terug en de eventuele aanpassing wordt opgeslagen.

Wat is het mobiele Dataverbruik van de HUB ?

De GPRS verbinding in de AJAX HUB maakt gebruik van een 2G internet verbinding.

Zodra de Ajax Hub beide verbindingen actief heeft (Ethernet, en GPRS),is het verbruik ongeveer 30 Mb per maand.

Als de  Ajax Hub enkel gebruik maakt van de GPRS verbinding, is dit verbruik ongeveer 150 Mb per maand.

Actieve controle component status bij inschakelen van de AJAX hub ?

Standaard wordt er door de hub niet gecontroleerd op open zone's. Dit is te activeren door in de app bij apparaten de hub te selecteren. Hier kunt u op het tandwieltje drukken. Hierna kunt u naar "Service" gaan. Onderaan in dit menu kunt u nu de slider naar aan schuiven bij "Controle van de systeemintegriteit". De slider zal hierna blauw kleuren. Nu is er controle bij het inschakelen van het systeem.

Toevoegen nieuwe gebruikers aan hub ?

Voordat je een nieuwe gebruiker toevoegt of uitnodigt binnen de hub, dient deze gebruiker zijn account eerst te registreren.

Hoe eigen gebruikerscode in te stellen bij KeyPad ?

Er kan een eigen gebruikerscode worden ingesteld om de KeyPad te bedienen.

Hiervoor dien je als de gebruiker zelf in te loggen bij de Ajax App en te navigeren naar 'Apparaten' / 'Hub' / 'Hub Instellingen' / 'Gebruikers' / Instellingen van de gebruiker waarmee je bent ingelogd.

Onder 'GEBRUIKER WACHTWOORD' naar 'Toegangscode instellingen'.

Hier vind je instructies wat betreft het invoeren van de gebruikerscode en de mogelijkheid om deze aan te passen.