Welke poorten moet ik forwarden bij een CamTech recorder?

De recorders die werken met RASmobile en iRAS (voorheen RASplus) hebben de volgende poorten nodig:

TCP 8016 voor live beelden

TCP 10019 voor beelden terugzoeken

TCP 8200 voor admin (instellingen wijzigen)

TCP 8116 voor audio

Vergeet hierbij niet het standaard wachtwoord te wijzigen want de recorder is hierna bereikbaar vanaf internet!

Hoe zet ik een CamTech recorder terug naar zijn fabrieksinstellingen?

Dit kan bij de recorders door deze spanningsloos te maken, een paperclip in het gaatje te steken (de locatie van dit gaatje verschilt per recorder, kan aan de voorkant of achterkant zitten), de spanning weer op de machine te zetten terwijl de paperclip op zijn plek wordt gehouden totdat de recorder is opgestart. Hij is nu weer volledig standaard en heeft standaard username/password van admin met blanco password.