Wat is het wachtwoord om een Agility 3 te upgraden?

Het wachtwoord is 97239637777

Kan ik een repeater gebruiken bij een Agility centrale?

Ja je kunt een repeater gebruiken, maar houdt er rekening mee dat u alleen 1-weg componenten kunt aanleren. Max. 12 draadloze componenten in te leren 868 MHz (artikelnr. RW132EWR800A)

Is de software van Risco geschikt voor Windows 8 ?

Ja, zowel de Agility als de Prosys is geschikt voor de 32-bit en de 64-bit versie

Kunnen alle detectoren van de Agility 2 en Agility 3 worden uitgewisseld?

Nee, de Pircam en de Pir/Radar kunnen alleen maar op de Agility 3 worden ingeleerd (vanaf firmware versie 3.87)

Hoe kan ik een VUpoint camera registreren/toevoegen aan uw Agility 3 centrale?

Ga hiervoor naar https:/www.riscocloud.com/ELAS/WAAPP/Login.aspx
Wanneer u als installateur nog geen Admin account heeft, moet u dit eerst registreren i.c.m. een ongeregistreerd Panel ID!!

De connectie van mijn Agility 3 paneel valt af en toe weg, hoe kan dit?

Als u op bepaalde momenten niet kunt inloggen via de app kan dit de volgende oorzaken hebben:

- Heeft u een fritzbox of een experiabox dan kan het zijn dat (bij bepaalde firmware) de betreffende box de communicatiesnelheid zelf gaat variëren. Dit is voor de Agility 3 centrale een probleem. De centrale communiceert namelijk op 10 mbit (vooralsnog) en functioneert niet op een gigabit verbinding. U kunt de probleem oplossen door een switch (10 mbit, of instelbaar) tussen de Agility en de router te plaatsen.

Mijn CS configuration software voor mijn Agility 3 start niet op, wat nu?

System Organizer uitvoeren om een database aan te maken. Ook kun je hier de taal voor de software veranderen.

Mijn Agility centrale blijft "volgmij nummers" uit de lijst bellen ondanks dat ik dit al eerder bevestigd heb, hoe kan dit?

Standaard staan alle partities (1,2,3) aangevinkt bij de volgmij nummers. Als één partitie bevestigd wordt dan blijft de centrale uitbellen zolang de andere partities ook bevestigd zijn (Bijv: Als één zone in beide partities staat).

Mijn Pircam blijft zwart beeld geven en ik kan dus geen foto's maken, hoe kan dit?

In de Pircam wordt het ID van de centrale opgeslagen. Het kan voorkomen dat de Pircam al een keer is ingeleerd bij een andere centrale. Maak hiervoor dus de Pircam spanningsloos voor een periode van 10 á 15 minuten en stop daarna de batterijen er weer in.